Esittely

​Creative Kilta

Aiheuttaako Photoshop harmaita hiuksia? Kysyykö InDesign puuttuvia Plug-ineja kun avaat tiedoston? Liittyykö Ipad jotenkin tulevaisuudessa omaan työhösi. HTML5,CSS3 , Jquery? Miten ne minuun liittyvät?

Creative Kilta on yhteisö jonka tarkoitus on tarjota lajitovereiden näkemyksiä ja tukea nopeasti muuttuvassa julkaisutyön ympäristössä. Olemme aivan alkumetreillä joten sinulla on mahdollisuus olla muokaamassa tulevaisuutta heti alusta saakka. Kilta on avoin kaikille joiden elämään julkaisutyö ja sen työkalut liittyvät!
Killan jäsenenä voit saada apua julkaisutyön pulmiisi Kiltamestareilta tai muilta jäseniltä, osallistua keskusteluun ja olla mukana kehittämässä uusia tapoja kommunikoida ja verkostoitua alan ihmisten kanssa.
Kiltamestarit ovat Sovelton sertifioituja valmentajia ja konsultteja joilla on käytettävissään päämiesten, esim. Adobe ja Microsoft tarjoama viimeisin tieto alan työkaluista.
Kiltaan kannattaa rekisteröityä koska:

  • Saat esiin Vinkistön eli voit lukea erilaisia työvälineisiin liittyviä vinkkejä ja huomioita
  • Voit kysyä Kiltamestareilta henkilökohtaisesti esimerkiksi erilaisiin työvälineisiin, kuten Adobe Creative Suiteen liittyviä kysymyksiä. Kiltamestarit ovat Sovelton sertifioituja kouluttajia ja arvostettuja asiantuntijoita.
  • Voit osallistua keskusteluihin, kommentoida blogeja, kysyä muilta jäseniltä ja jakaa omaa asiantuntemustasi
  • Voit verkostoitua muiden Killan jäsenten kanssa (esim. Sovelton kurssilta tutuksi tulleiden ihmisten kanssa)

 

Ensimmäiset Kiltamestarimme:

Sampo Korkeila

Sampo Korkeila on arvostettu ja monipuolinen graafisen alan kouluttaja, jolla on koulutuskokemusta vuodesta 1998. Hän kouluttaa Adoben tuotteista InDesignia, InCopya, Illustratoria ja Photoshopia. Sampo on lisäksi erikoistunut julkaisujärjestelmien hallintaan ja työnkulkuratkaisuihin. Käyttö- ja koulutuskokemusta löytyy erityisesti Anygraafin Doris- ja Neo-järjestelmistä, sekä Woodwingin Smart Connection Enterprise -järjestelmästä. Koulutuspalettiin kuuluu myös sähköisten julkaisujen luominen erilaisille lukulaitteille, kuten iPadille. Sampo on kirjoittanut Docendon Visual-sarjan Illustrator-kirjat, sekä ollut yhtenä kirjoittajana Suunnittele, toteuta ja julkaise – Creative Suite -työnkulku -kirjassa.
Adobe Certified Expert; InDesign ja Illustrato