Front Killassa keskustellaan ajankohtaisista johtamisen- ja johdettavana olemisen teemoista, kurkistetaan tulevaisuuteen sekä ennakoidaan nousevia trendejä. Paneudumme erilaisiin johtamismalleihin ja johtamisen viitekehyksiin erilaisten johtamistilanteiden näkökulmista.

Käsittelemme johtamisen aihealuetta laajasti ja haemme siihen laajempaa näkökulmaa kuin esimiestyö tai organisaation johtamistehtävissä toimiminen yksilön kannalta. Tarjoamme uusia oivalluksia ja valaisemme erilaisia johtamisen prosesseja ja erilaisia johtamistehtäviä joita organisaatiossa ja työyhteisössä saattaa löytyä.

Killassa voimme yhdessä keskustella, jakaa ja kehittää parhaita käytäntöjä sekä jakaa ajatuksia ja näkemyksiä. Löydät tarkemman kuvauksen killasta Esittely-sivulta.

Kiltaan kannattaa rekisteröityä, jotta pystyt osallistumaan ja kommentoimaan ja jotta saat esiin Vinkistön. Voit itse osallistua Killan sisällön ja toiminnan kehittämiseen rekisteröityneenä jäsenenä.

Profile Photo

Luottamuksen rakentamien asiakastyön ytimessä

Ajassa, jossa yhä useamman asian hoitaa ihmisen sijaan algoritmi, moni miettii mihin meitä ihmisiä tulevaisuudessa enää tarvitaan. Asiakaskohtaamisetkin siirtyvät digitalisaation mahdollistaman monikanavaisuuden myötä suurelta osin verkkoon. Uskon kuitenkin, että niin kauan kuin ostopäätöksiä tekee ihminen, tulee perinteinen, ihan elävässä elämässä tapahtuva asiakaskohtaaminen kaikesta huolimatta säilymään keskeisessä asemassa osto- ja myyntiprosessia varsinkin, jos puhutaan isoista, monimutkaista teknologiaa sisältävistä, räätälöitävistä kokonaisratkaisuista – meillä on kuitenkin sisäänrakennettu tarve tulla kohdatuksi ja syventää luottamusta tasolle, johon verkkokohtaamiset eivät yllä.

Lue koko artikkeli »

Profile Photo

Innovointia, jatkuvaa kehittämistä vai turhaa vouhottamista?

Profile Photo

Coaching on elämänmittainen matka

Ei vinkkejä arkistossa.

Kiltamestarit

 • Profile Photo
  Catarina Linderborg.
 • Profile Photo
  Juha Sihvonen.
 • Profile Photo
  Jukka Vuola. Jukka on pitkän linjan tietotekniikan ammattilainen ja kouluttaja, jolla on myös laaja kokemus sekä julkisen sektorin että yrityspuolen konsultoinneista. Osaamisalueena kytkinverkot ja IP-reititys, lähi- ja operaattoriverkot, palomuurit ja tietoturva. IPv6-osaaja. Kasvatustieteen maisteri, Cisco CCSI #24847, CCNP, CheckPoint CCSA,CompTIA Security+, ITIL v3 Foundation, PRINCE2 Foundation Harjoitus tekee metsurin.
 • Profile Photo
  Kimmo Hautsalo. IT-kokemusta minulla on kertynyt yli 23 vuotta, jona aikana olen nähnyt kuinka liiketoiminnan tavoitteet konkretisoituvat tuotteiksi ja palveluiksi, ja kuinka näissä asioissa onnistutaan tai epäonnistutaan. Olen toiminut operatiivisessa ja johdollisissa tehtävissä liittyen kansallisiin ja kansainvälisiin projekteihin, hankkeisiin ja palveluihin. Esimiestyön kautta olen nähnyt, kuinka merkittävää on luoda työntekijöille edellytykset onnistua ja jopa ylittää omat tavoitteensa päivittäisissä tehtävissään. Tätä asiaa huomioiden jaan valmennuksen kautta sekä teoreettista että käytännön tietoa, tukien osaltani kunkin henkilön onnistumista työssään ja tavoitteissaan.
 • Profile Photo
  Marika Kotola. Olen työskennellyt yli 15 vuotta osaamisen kehittämisen parissa. Kokemusta on niin kouluttajan työstä kuin verkko-oppimisesta sekä osaamisen kehittämiseen liittyvien hankkeiden suunnittelusta, myynnistä ja toteutuksesta. Kokemusta on kertynyt myös kansainvälisen teknologiapäämiehen paikallisen kumppaniliiketoiminnan kehittämisestä ja siihen liittyvästä kompetenssien johtamisesta. Soveltossa vastaan osaamisen johtamisen ja kompetenssien kehittämisen asiantuntijapalvelusta. Haluan auttaa yrityksiä ja sen työntekijöitä tunnistamaan menestymiseen ja kasvuun tarvittavat strategiset osaamiset ja keinot näiden osaamisten jatkuvaan ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Uskon siihen, että jokaisen yksilön ainutlaatuinen osaaminen voidaan todistaa ja tehdä näkyväksi ja sitä kautta auttaa eri sidosryhmiä (asiakkaita, kumppaneita, päämiehiä jne…) ymmärtämään ja hyötymään osaamisesta. "Every moment in front of another human being is your chance to change the world"
 • Profile Photo
  Michael Holm. Johtajan Soveltossa. Kirjoittelen lyhyitä blogeja aina silloin tällöin lähinnä omien kokemusten kautta.
 • Profile Photo
  Nestori Syynimaa. Nestori on toiminut ict-alan eri tehtävissä yli 15 vuoden ajan. Pitkän uran aikana hankittu monipuolinen kokemus on antanut hyvän kokonaisnäkemyksen nykyaikaisen tietohallinnon mahdollisuuksista ja haasteista. Tästä osoituksena British Computer Society on vuonna 2013 myöntänyt Nestorille arvostetun Chartered IT Professional -statuksen. Viimeisen 10 vuoden ajan Nestori on toiminut yksityissektorilla kehitys-, teknologia- ja tietohallintojohtajan tehtävissä sekä konsulttina. Nykyaikaiseen organisaatioiden johtamiseen olennaisena osana kuuluva kokonaisarkkitehtuuri on erityisen lähellä Nestorin sydäntä. Hän on julkaissut aiheesta useita tieteellisiä artikkeleita ja viimeistelee aiheesta väitöskirjaa Henley Business Schooliin, Readingin yliopistoon.
 • Profile Photo
  Outi Impivaara. Outi on toiminut viimeiset 10 vuotta liiketoiminnan valmentajana, erityisalueenaan yritysjohdon, esimiesten ja tiiminvetäjien valmennukset, myynnin ja myyntijohdon kehittäminen tulosten saavuttamiseksi sekä tiimidynamiikan kehittäminen ihmisten erilaisuuden kautta. Ennen valmentajana työskentelyä Outi on tehnyt IT-alan töitä yli 15 vuotta; koodannut, kouluttanut, vetänyt projekteja sekä kansainvälisiä kehityshankkeita sekä Suomessa että muualla maailmalla. Outi on myös itse toiminut esimiehenä ja tiiminvetäjänä ja hänellä on aitoa kokemusta esimiehen haasteista sekä mahdollisuuksista johtaa ihmisiä arjessa myös virtuaalitiimeissä sekä kansainvälisissä organisaatioissa ja projekteissa. Motto: Mikään ei ole mahdotonta, mahdoton vain vaatii hieman enemmän aikaa ja vaivaa.
 • Profile Photo
  Pasi Lehtiniemi. LinkedIn
 • Profile Photo
  Sanna Varpukari-Anttila.

Uudet jäsenet