Esittely

Esittely

Front Kilta

Kiinnostaako johtaminen aiheena tai oletko organisaation toimintaedellytysten kehittäjä?  Keskusteletko mielelläsi tiedolla johtamisesta, palvelujohtamisesta, ohjelmajohtamisesta tai projektijohtamisesta? Onko osaamisen johtaminen sinulle tuttua juttua vai puhutko jopa kahvipöydässä kokonaisarkkitehtuurin mahdollisuuksista? Entä kiinnostaako tulevaisuuden ennakointi, robottiliikenne tai 3D valmistustekniikat… Vai oletko kenties ketterien menetelmien asiantuntija…

Front Kilta on yhteisö, jonka jäsenet voivat jakaa näkemyksiään, kokemuksiaan, hyväksi havaittuja käytäntöjä sekä tarjota asiantuntemustaan muille jäsenille yhdessä Kiltamestareiden kanssa. Kilta on avoinna kaikille, jotka ovat kiinnostuneita erilaisista johtamisen muodoista, oman johtamisen tai työyhteisön johtamiskäytäntöjen kehittämisestä sekä erilaisista johtamisen prosesseista, menetelmistä ja viitekehyksistä! Kiltamestarit ovat arvostettuja Sovelton asiantuntijoita, jotka ovat sinulle ehkä jo tuttuja Sovelton koulutuksista tai seminaareista.

Kiltaan kannattaa rekisteröityä:

  • Saat esiin Vinkistön.
  • Voit osallistua keskusteluihin, kommentoida blogeja, kysyä muilta jäseniltä ja jakaa omaa asiantuntemustasi.
  • Voit lähettää Kiltamestareille postia johtamiseen liittyvistä teemoista tai kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä liittyviä kysymyksiä joihin etsimme yhdessä vastauksia ja näkemyksiä. Kiltamestarit ovat Sovelton tunnettuja kouluttajia ja arvostettuja asiantuntijoita.
  • Voit verkostoitua muiden Killan jäsenten kanssa (esim. jo kurssilta tutuksi tulleiden ihmisten kanssa).

Viisautta syntyy ja taitoja karttuu, kun jaamme tiedot, taidot, kokemukset ja kontaktit ja sovellamme osaamistamme yhdessä!

 

Johtamisessa on monesti kyse voiman ja suunnan kohdistamisesta annetun tavoitteen mukaisesti

Johtamisessa on monesti kyse voiman ja suunnan kohdistamisesta annetun tavoitteen mukaisesti