Esittely

KnowHow Kilta

Tuotatko Excelillä raportteja tai luotko PowerPoint-esityksiä tai esitysmalleja? Toteutatko asiakirjamalleja? Hyödynnätkö SharePointia ryhmätyövälineenä tai toimitko SharePoint-ympäristössä sisällöntuottajana? Tarvitsetko työssäsi jotain seuraavista: Lync, CRM, Project, Visio, Digium, Lotus Notes, Google Apps tai OpenOffice?

KnowHow Kilta on yhteisö, jonka jäsenet voivat jakaa näkemyksiään, kokemuksiaan, hyväksi havaittuja käytäntöjä sekä tarjota asiantuntemustaan muille jäsenille yhdessä Kiltamestareiden kanssa. Kilta on avoinna kaikille, jotka ovat kiinnostuneita modernista tietotyöympäristöstä, oman työajan hallinnasta sekä työhön liittyvistä välineistä ja menetelmistä! Kiltamestarit ovat arvostettuja Sovelton sertifioituja asiantuntijoita, jotka ovat sinulle ehkä jo tuttuja Sovelton koulutuksista tai seminaareista.

Kiltaan kannattaa rekisteröityä:

  • Saat esiin Vinkistön.
  • Voit osallistua keskusteluihin, kommentoida blogeja, kysyä muilta jäseniltä ja jakaa omaa asiantuntemustasi.
  • Voit lähettää Kiltamestareille esimerkiksi erilaisiin työvälineisiin, kuten Microsoft Officeen tai SharePointiin liittyviä kysymyksiä. Kiltamestarit ovat Sovelton sertifioituja kouluttajia ja arvostettuja asiantuntijoita.
  • Voit verkostoitua muiden Killan jäsenten kanssa (esim. jo kurssilta tutuksi tulleiden ihmisten kanssa).

Viisautta syntyy ja taitoja karttuu, kun jaamme tiedot, taidot, kokemukset ja kontaktit ja sovellamme osaamistamme yhdessä!

Kiltamestarimme

Antti Kivivalli
Kouluttaja

Antti on kokenut kouluttaja Tampereelta, joka tekee myös paljon ohjelmistojen käyttötapojen ja koulutusten suunnittelua asiakkaan hyödyn varmistamiseksi. Viime vuosina Antti on kouluttanut lähinnä Microsoftin Office -tuotteita, erityisosaaminen on Microsoft Project -ohjelmisto palvelimineen ja mahtuu mukaan IBM Lotus Notes ja pari muuta poikkeusta valtavirrasta.

MCP, MCTS Project
Edelleenkin, me olemme ihmisiä ja nämä ovat tietokoneita.
*********************************************************************

Jari Kotola
Senior-konsultti

Jari Kotola on kouluttanut tietotekniikan hyödyntäjiä vuodesta 1995. Microsoft Officen ohjelmat Wordista ja Excelistä aina Visioon ja InfoPathiin kuuluvat hänen osaamisalueesiinsa. Vuodesta 2003 lähtien hän on käyttänyt suurimman osan ajastaan Microsoftin SharePoint -tuotteisiin liittyvissä koulutuksissa ja konsultaatioissa. Asiakkaina ovat olleet erilaiset yksityis- ja julkishallinnon organisaatioiden pääkäyttäjät, sisällöntuottajat ja käyttäjät.

Microsoft Certified Trainer (MCT), MCTS, MCITP, senior-konsultti. Koulutusalueina Microsoft SharePoint -tuotteet, Microsoft Office InfoPath, Microsoft Office Visio, Microsoft Office Lync, Microsoft Office -tuotteet. Erityisosaamisalueena Microsoft SharePoint Server ja Microsoft Office 365.
*********************************************************************

Maiju Lehtonen
Kouluttaja/konsultti

Maiju on Tamperelainen diplomi-insinööri, jolle ohjelmistojen käytettävyys on sydäntä lähellä. Soveltoon Maijun toi halu helpottaa suomalaisen työelämän arkea. Maiju kouluttaa Office-tuotteita sekä toteuttaa asiakkaillemme toiminnallisia asiakirjamalliratkaisuja.

Tekemällä oppii
*********************************************************************

Petteri Sjöholm

Petteri Sjöholm

Konsultti, Team Lead – BI ja tiedonhallinta

Sjöholm tuntee SharePointin ja Microsoft Officen. Petteri on ollut useita vuosia mukana kouluttamassa sekä konsultoimassa käyttäjiä Office-sovellusten hyödyntämisessä, tuottanut Office-ratkaisuja sekä ollut asiantuntijana SharePoint-käyttöönotoissa sisällöntuotannon suunnittelussa. Toimipaikkana Tampere.

Microsoft Certified Trainer (MCT), MCAS Instructor, Microsoft Office Specialist Master Instructor, konsultti. Koulutusalueena mm. Microsoft Office -tuotteet ja SharePoint. Erityisosaamisalueena SharePoint ja Microsoft Excel.
”Positiivinen ajattelu parantaa oman onnistumisen todennäköisyyttä, mutta positiivinen ulkoinen asenne parantaa muidenkin onnistumisen todennäköisyyttä.”